“Makk .. sakit makk .. sepanjang janji tak bagitau abah … mak tolonggg … Ibu Kerat Kemaluan Dan Tangan Bayi 1 Tahun Hingga maut…

Posted on

“Tak ada ibu yang membunuh anak” tetapi kata itu tidak berlaku kepada Mudmainah 28 yang sanggup membunuh bayi yang masih berusia 1 tahun dengan memotong alat kelamin, kaki dan tangan bayi malang itu.

Dalam kejadian yang berlaku di jakarta barat Gang 24, Cengkareng pada malam Ahad semalam kakak mangsa yang berusia 3 tahun juga kehilangan telinga akibat berusaha menolong adiknya.

Kejadian itu di ketahui oleh suaminya Denny yang bekerja sebagai anggota baru polis balik kerja, ketika masuk kedalam rumah ayah mangsa terkejut ketika melihat anak lelakinya berlumuran darah.

Menurut ayah mangsa, ketika ia masuk kedalam rumah isterinya dalam keadaan telanjang duduk disebelah mayat anaknya dan terus mencari anak keduanya.

Apabila saya panggil dia menjerit “papa” dari dalam tandas, dia membuka pintu dan terus memeluk saya katanya. Menurut saksi mata Maryam (jiran) berkata Saat suami menutupi isterinya tubuh dengan kain kami masuk, tatapan mata ibu kosong, tangan, kaki dan kemaluan anaknya di potong dan diletakkan di atas pinggan meja makan, itu mulut ibunya juga penuh darah, saya dan suaminya mengambil Bahagian badan yang terpotong dan memenuhinya kembali di tempat sepatutnya katanya ketika memberikan keterangan pada mapolda metro jaya.

Bagaimanapun punca Mudmainah membunuh anaknya itu masih belum diketahui sepenuhnya, siasatan awal didapati Mudmainah adalah isteri muda kepada Denny yang baru berpindah kekawasan itu beberapa bulan lepas. Seminggu sebelum kejadian Mudmainah sering di dapati menangis dan bercakap sendiri sehingga menakutkan warga sekitar.

Latar belakang Mudmainah

Menurut Rohim (teman sekecil) Mudmainah, Mudmainah adalah anak ke 4 dari 5 beradik, memiliki pendiam sejak kecil.

Tiga kakaknya mempunyai kekurangan masing-masing, kakak pertama mempunyai pendengaran, dan kedua kakak dan ketiganya mempunyai mental kelainan.

Saat menikah dengan suaminya dia di ajak pindah agak jauh dari rumah orang tuanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *