Ibu Sembunyikan ‘SESUATU’ Tentang Ayah. 1 Hari Aku Kemas Almari Ibu & Aku Jumpa Segala Rahsia Ibu. Rupa²nya Aku.

Posted on

Pasal ayah kandung aku,lepas keluar lokap diorang satu family balik negara diorang.Last sebelum dia balik kakak cakap dia ada request nak jumpa aku tapi ibu tak bawak.Dan sampai sekarang.

Dari lepas SPM sampai sekarang aku ada menyimpan nak cari ayah aku.Aku tahu status aku dengan dia.Mesti ada yg kata better tak payah sebab dr segi hukum dia bukan ayah aku.Tapi aku sumpah aku dapat tengok dari jauh pun cukuplah.Hari-hari aku rindu kan ayah aku tapi Aku tak dapat gambar kan pun muka dia.Kadang aku terasa ada orang tengah ingatkan aku,dan rasa nya sayu sangat.

Tolong,kalau ada siapa boleh komen macam mana aku nak cari dia.Aku tak ada satu detail pun pasal dia.Tak tahu nak mulakan perjalanan ni macam mana.Kejadian ni pun dah 24 tahun lepas.

Terima kasih

Kredit : Yme

Sumber : Sempoiviral