Ibu Sembunyikan ‘SESUATU’ Tentang Ayah. 1 Hari Aku Kemas Almari Ibu & Aku Jumpa Segala Rahsia Ibu. Rupa²nya Aku.

Posted on

Actually aku ni tak macam budak2 perempuan lain.Alhamdulillah aku tak tahu kenapa tapi pemikiran aku memang agak matang dr kecik.Aku tak cepat emo.Aku boleh handle situation.Kadang kakak Aku yg jarak umur 12 tahun dengan aku pun minta pandangan aku.So,satu hari tu aku kumpul segala kekuatan yang ada untuk tanya ibu.Dengan setenang-tenangnya aku tanya.Aku sayang ibu Aku tak nak hati dia terguris.

Jawapan ibu(sambil menangis) dia dirogol dengan anak majikan dia.Warga Pakistan.Aku?tak berapa terkezut sebab ramai orang tanya aku,aku ni kacukan ke?arab ke?(mungkin sebab hidung kot).Then aku tanya ibu kenapa tipu Sebab aku terkilan sangat,since aku 6 tahun sampai 16 tahun aku simpan gambar ayah kakak aku bawah bantal.Sebelum tidur mesti aku usap2 muka dia aku cari part mana muka aku sama dengan dia.Lepastu aku cium gambar tu semua.Kecewa sangat part tu.Ibu kata ibu tak nak aku sedih,ibu tak nak aku rasa down dengan status aku.Jadi aku faham,sikit pun aku tak marah ibu dan Aku tak tanya lebih lanjut pun.Aku tak nak luka dekat hati dia bertambah.

Aku nekad lupa kan ayah aku.Dia tak patut dikenang.Aku dari air mani manusia perangai binatang.Aku jijik dengan sebahagian diri aku.Tapi aku sakit sangat,aku kecewa sangat bila aku tahu ibu tipu aku lagi.Kakak yang cerita kan ni.Aku daripada hubungan suka sama suka.Bukan dirogol.Ayah aku muda 10 tahun dr ibu.Memang anak majikan ibu dan diorang di tangkap berkhalwat.Kakak cakap masa tu dia pun ibu abaikan,ibu tengah dilamun cinta dengan ayah aku.Tu yang buat kakak aku benci ayah aku dan tak nak ingat dah hal tu.

Lepas kejadian tu,dua2 masuk lokap.Kes ibu ni jd headline suratkhabar.Kakak kata dia sampai tak nak keluar rumah sebab malu.Dahlah ayah dia dah ada bini baru,ibu macam tu.Dia kata dia tertekan sangat dengan keadaan tu kalau boleh dia tak nak cerita dekat aku tapi dia kesian tengok aku.Tapi tulah salute dekat kakak sikit pun dia tak berdendam dengan ibu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *